Bij elk van de vier fysiotherapiepraktijken van Fysiotherapie Overschie kunt u terecht om snel van uw lichamelijke klachten af te komen of te verminderen. Samen met u bepalen we de fysiotherapiebehandeling die het beste bij u past. We maken daarbij gebruik onze kennis en expertise zodat we heel gericht kunnen bepalen wat de oorzaak van uw klacht is en hoe we u weer snel op de been kunnen krijgen.

Binnen de praktijken van Fysiotherapie Overschie werken we met een team van negen ervaren fysiotherapeuten. Wij hebben specialismen in huis waaronder manuele therapie, dry needling, lymfeoedeem therapie, therapeuten gespecialiseerd in ouderen, bekkenbodem problematiek, behandeling van COPD/claudicatio intermittens en medische fitness.

Alle praktijken zijn voorzien van ruime behandelkamers, op onze vestiging aan de Rotterdamse Rijweg bevindt zich de medisch fitness. Alle praktijken zijn goed toegankelijk! Wij bieden u alle facetten voor een succesvolle fysiotherapiebehandeling! Maak direct een afspraak voor een intake of loop even bij ons binnen!